Servicetekniker marin

Om kunden

Blue Future Sweden AB är en industrikoncern med säte i Kristinehamn som består av företagen Kristinehamn Marina Werkstad, Blue Future Turbine samt Blue Future Innovation.
Koncernens affärsidé är att skapa medvetenhet kring vatten som resurs genom att driva utvecklingen och tillhandahålla marknadsledande kvalitetsprodukter inom vattenteknik, service av marina framdrivningssystem samt service/montagetjänster och utrustning inom verksamhetsområdet vattenkraft.


Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att utföra service och montagetjänster som till största delen kommer utföras ute på anläggningsplats i torrdocka men arbete till sjöss kan även förekomma.
Arbete kan ske både i team om 2-4 personer eller som ensam tekniker tillsammans med lokalt stöd. Som servicetekniker kommer du i din roll att ha mycket kundkontakt.
Utbildning är behovsstyrt och sker i sådana fall genom arbete tillsammans med erfarna tekniker i vår verkstad.
Resor sker företrädelsevis inom Sverige men internationella jobb är ingen ovanlighet.
Ett normalt projekt sträcker sig mellan någon dag upp till ca 2 veckor.
Beräknat antal resdagar/år ca200.
Mellan projekt ska tekniker kunna arbeta med montagearbeten vid egen fabrik i Kristinehamn.

Din profil

Genom att du kommer att arbeta på en dynamisk arbetsplats där snabba beslut, föränderlighet och högt tempo hör till vår vardag ser vi gärna att du tycker om att det händer mycket och har en lösningsfokuserad inställning. Då du kommer att ha kontakt med våra kunder ser vi gärna att du är social, trivs med nya kontakter och är serviceminded. Du bör ha genomgått minst treårigt gymnasium eller motsvarande. Erfarenhet från marint underhåll, sjöingenjörsbakgrund eller liknande är meriterande. Är du en händig, självgående person som gillar högt tempo så är detta jobbet för dig!

Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Kontaktperson(er)

Lisa Gärdt
Christian Kling

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Kristinehamn

Publiceringsdatum

2018-01-08

Servicetekniker marin

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Avtal
Genom att klicka i rutan nedan ger du oss rätten att behandla dina personuppgifter enligt länkat avtal.
Jag ger er rätten att behandla mina personuppgifter enligt följande bindande avtal