Servicetekniker/montör Vattenkraft

Om kunden

Blue Future Sweden AB är en industrikoncern med säte i Kristinehamn som består av företagen Kristinehamn Marina Werkstad, Blue Future Turbine samt Blue Future Innovation.
Koncernens affärsidé är att skapa medvetenhet kring vatten som resurs genom att driva utvecklingen och tillhandahålla marknadsledande kvalitetsprodukter inom vattenteknik, service av marina framdrivningssystem samt service/montagetjänster och utrustning inom verksamhetsområdet vattenkraft.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos oss kommer du att utföra service och tyngre montagetjänster på vattenturbiner i större vattenkraftverk. Arbetet utförs till största delen ute på anläggningsplatser runt om i Sverige men utlandsresor kan även förekomma.
Du kommer att arbeta i ett team om två eller fler tekniker där man på större projekt (som kan vara mellan 3-6 månader) arbetar 10 dagar på site och är hemma (ledig) 4.
Beräknade antal resedagar är ca 200 dagar/år och man ska som tekniker mellan arbeten kunna arbeta med montering på egen fabrik i Kristinehamn.


Din profil

Genom att du kommer arbeta i en grupp med andra personer är du en social och glad person som tycker om lagarbete och ha lätt för att komma in i grupper. Du ska minst ha genömfört treårigt gymnasium eller motsvarande. Då arbetet till största delen är ute på anläggningsplatser ska du tycka om att resa mycket. Vi ser gärna att du har erfarenhet från montagearbeten inom vattenkraft samt svetslicens (eller god erfarenhet).
Meriterande är även om du genomgått utbildning i; Heta Arbeten, ESA 14 och travers.

Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Kontaktperson(er)

Lisa Gärdt
Christian Kling

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Kristinehamn

Publiceringsdatum

2018-01-08

Servicetekniker/montör Vattenkraft

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Avtal
Genom att klicka i rutan nedan ger du oss rätten att behandla dina personuppgifter enligt länkat avtal.
Jag ger er rätten att behandla mina personuppgifter enligt följande bindande avtal